Janne glæder sig. Hun har søgt om optagelse på sit drømmeuddannelse og har lige fået en sms fra skolen om, at hun er kommet ind. Sommerfuglene i maven er allerede begyndt at flyve rundt. De er spændte og lidt nervøse, ligesom Janne selv.

Første skoledag er altid lidt nervepirrende. Et nyt sted. Nye mennesker. Massevis af spørgsmål. Hvad nu med….? Og hvordan gør jeg…?

Janne klikker på linket i skolens sms. Op åbner der sig en side, som byder hende velkommen til skolen. En side, der fortæller hende alt det hun skal vide, inden hun skal starte. En video fortæller hende om hvordan det er at være elev på skolen. Hun bliver præsenteret for skolens app og de ting hun kan med den. Hun kan se, hvor hun må parkere og hvordan hun får en parkeringstilladelse. Og mange andre nyttige ting.

Jo længere hun er på siden, jo flere spørgsmål bliver besvaret. Nervøsiteten fortoner sig. Sommerfuglene i maven liver op. De er nu lige så begejstrede som FC Midtjyllands fans efter hjemmebanekampen mod Manchester United for nylig. Hun føler sig klar. Første skoledag bliver en god dag.

Giv jeres elever den bedste start

Vil du gerne give din skoles nye elever eller kursister en lige så godt start på skolen som Jannes? Så kan vores velkomstportal, UMS Velkomst, hjælpe dig. Siden UMS Velkomst blev lanceret, har det været meget populært blandt vores kunder.

Og med god grund. Portalen samler al den information nye brugere har behov for. Den gør informationen overskuelig, let at gå til. Og så er den nem at bruge, både for jeres elever og jeres personale.

Det smarteste er, at portalen kan indeholde lige præcist det I ønsker. I sammensætter selv indholdet og bestemmer selv, hvordan det skal præsenteres. I kan bruge en af de medfølgende skabeloner eller sætte det hele op fra bunden.

Kender du allerede UMS Velkomst, så ved du, at portalen er ’født’ med en masse valgmuligheder. Hvad få ved er, at der for nyligt kom endnu flere til. Det er dem, der er det egentlige omdrejningspunkt i dette blogindlæg og dem, jeg vil gennemgå for dig nedenfor.

Nye tiltag i UMS Velkomst

1) Opret en brugerdefineret style

Hvor du tidligere både skulle bruge et CSS stylesheet og et baggrundsbillede for at oprette en brugerdefineret style, kan du nu nøjes med den ene af delene. På den måde kan du hurtigere og lettere komme i gang med at designe jeres sider. Klik på billedet nedenfor for at se hvordan menuen ser ud:

2) Lad eleverne opdatere deres studiebillede

I forbindelse med lancering af vores nye fotoløsning, Fotobox, er der kommet en ny systemside i velkomstportalen. Siden viser elevens nuværende studiebillede og gør det muligt at udskifte det med et andet. Enten ved at uploade et eksisterende billede eller ved at tage et nyt med webcam. Klik på billedet nedenfor for at se hvordan siden kan se ud:

3) Gratis Office 365 til studerende

Mange danske skoler bruger Microsofts Office programmer og har derigennem mulighed for at tilbyde deres elever gratis Office 365. Er din skole en af dem?

Hvis den er, kan du nu nemt fortælle eleverne om tilbuddet via UMS Velkomst. Vi har tilføjet en skabelon, der fortæller eleverne hvordan de får Office 365 gratis og hvor de kan hente det. Som med vores andre templates, er det valgfrit om du vil bruge den. Hvis du gør, kan du selvfølgelig tilpasse den som du har lyst.

Klik på billedet nedenfor for at se, hvordan templaten ser ud:

 4) Preview af hele velkomst portalen

Hvor det tidligere kun var muligt at se siderne som preview hver for sig, er det nu muligt at se hele velkomstportalen samlet. På den måde får du nemmere overblik over indholdet og informationsflowet. Flere kunder har efterlyst denne mulighed og den er derfor nu en realitet.

Du finder linket til forhåndsvisningen i hovedmenuen for UMS Velkomst, hvor du kan vælge imellem dine forskellige sider. Klik på billedet nedenfor for at se hvordan menuen ser ud: