Hvis du var på BETT messen i London i starten af året, så opdagede du nok at der var travlt ved Microsofts stand, når de viste alle de spændende muligheder i OneNote Class Notebook. I de sidste par år har mange elever droppet kladdehæfter og notesbøger, da det er langt smartere at tage deres notater i OneNote da det så automatisk er synkroniseret ud i skyen og dermed ud på alle deres devices.

Det er nemt at skrive tekst, lægge billeder ind, lave tegninger og meget andet. Og du skal ikke være bange for at hunden tygger dit kladdehæfte i stykker eller at du glemmer det, for det kan altid hentes ned fra skyen via telefon, tablet eller bærbar.

Microsoft har godt kunnet se værdien i OneNote til undervisningsbrug og de har tænk på, hvordan de kan kunne gøre dette værktøj endnu bedre. De har kigget på undervisningen fra en undervisers vinkel. Underviseren skal dele tekst materiale ud, give quizzer for, udlevere opgaver, dele hvad man har skrevet på smartboard samt meget andet. Dette giver OneNote Class Notebook nu mulighed for.

Se et billede fra indholdsbiblioteket nedenfor (klik for at gøre billedet større):

Underviseren kan have et bibliotek af opgaver, uddelingskopier, quizzer samt meget andet, der utrolig nemt kan deles ud til holdets elever. Ikke alene kan den enkelte elev så selv skrive sine egne notater på materialet; underviseren kan også følge med i hvad eleven skriver. Det giver underviseren mulighed for at se, om eleven har forstået materialet.

Se et billede af en uddelingskopi med noter nedenfor (klik for at gøre billedet større):

Vi har gjort det endnu nemmere at bruge OneNote Class Notebook. For med inLogics UMS løsning oprettes der automatisk OneNote Class Notebooks til hvert hold/fag og vi sætter de rigtige brugere på. Vi tilføjer, hvis der kommer nye elever til og fjerne, hvis nogen stopper eller skifter klasse. Underviseren skal altså kun koncentrere sig om at bruge OneNote og ikke spilde tid på opsætning og brugervedligeholdelse.

Hvis man benytter inLogics UMS SharePoint Portal løsning i Office 365, bliver der oprettet et OneNote Class Notebook link under hvert hold, så det er meget nemt at tilgå OneNote.

Se et billede fra SharePoint portalen nedenfor (klik for at gøre billedet større):

Vores SharePoint løsning har forresten også lige fået en masse ekstra funktioner, f.eks. mulighed for at sende SMS og registrere fravær via portalen.

Giver man lektier for, så kan disse også ses i vores UMS Skole App til Windows Phone, iPhone & Android. Windows Phone app’en er lige nu kommet i en dugfrisk udgave, der har endnu flere funktioner end de andre apps.

Er du nysgerrig på OneNote Class Notebook, SharePoint, Office 365, apps, Fraværsregistrering, UMS eller moderne læring, så kig forbi vores UMS seminar, der afholdes i samarbejde med Microsoft.

Lyngby: 25. maj fra kl. 8.00 til kl. 13.00. Adresse: Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

Horsens: 26. maj fra kl. 8.00 til kl. 13.00. Adresse: inLogic, Silkeborgvej 140, 8700 Horsens

Læs om arrangementet og se hvordan du tilmelder dig på www.inlogic.dk/ums-seminar-maj-2016